Reacție din CSM la posibilitatea unei amnistii

60

Victor Alistar, membru CSM, a comentat la Antena 3 posibilitatea ca Executivul să dea o amnistie, spunând că mai bine-venită ar fi o soluție din partea Parlamentului.

”Soluția aparține legislativului și executivului. (…) În principiu, trebuie să fie un act al Parlamentului. Soluția trebuie să fie foarte bine și temeinic motivată, în special în ceea ce privește înlăturarea efectelor. Nu știu și nu am de gând să mă pronunț dacă o amnistie și grațiere sunt sau nu soluția. Există și alte posibilități. Însă cred de principiu că un act al Parlamentului este mult mai bine-venit”, a spus Victor Alistar, la Antena3.

1 COMENTARIU

  1. Pai da mai , este oportun si foarte bine sa se intample asta !
    Dati dr*acului o aministie si o gratiere si terminati odata cu toate dosarele pe care le faceti ” politic ” cand unii de dreapta , cand ceilalti de stanga , facute pe vremea cand erati la butoane unii fata de ceilalti .
    Stergeti totul cu buretele, lasati politicul sa se mestece exclusiv in Puterea Politica ( adica in Parlamentul tzarii , unde sa se aplice regulile electorale ) si in toate celelalte puteri ( administrativa si judecatoreasca ) sa fie promovati toti ” capii del tutti cappi ” … exclusiv pe criteriul de experientza , calificare si capacitate profesionala, ca functii stabile, APOLITICE si care sa nu poata fi ocupate altfel decat la vacantarea posturilor in conditiile prevazute de Codul muncii si NICIDECUM Dupa reguli nescrise de tip politic , cu ” ungerea cu mirul sfant al CELOR AFLATI LA PUTERE ” la un moment dat , FIE EI DE ” CEA SAU HAIS ” .
    Asadar amnistia si gratierea va rezolva odata prostia si jocurile politice murdare din acest moment .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here