Reacția Poliției Române în cazul ”ambulanței negre”

352

Polița Română reacționează, după incidentul din București, în care o femeie a fost agresată din cauza unei știri false care s-a rostogolit de mai multe ori în mediile din România.

”Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural.

MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele.

ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.

Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”.

Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o.

Te rugăm să nu distribui pe rețelele de socializare mesaje false. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său” transmite Poliția Română pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Maaa… chiar ne credeti „prosti ” ? Pai din poza se vede exact despre ce „ambulanta ” este vorba… Nu cred ca oamenii au pus o poza ” trucata ” ! Si daca aceasta ” scriitoare „… „duce cultura cu ambulantza „… chiar asteptati sa se intample ceva anume… ? De ce n-o verificati sa vedeti cine a autorizat-o sa faca asa ceva, chiar daca este in scop… ” cultural ” ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here