Actorul și cântărețul Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj despre jurnalista Cristina Țopescu, găsită decedată duminică seară, în care spune că „a fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei”.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică pe contul său de Facebook.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică au avut, în trecut, o relație de dragoste tumultuoasă, pe la începutul anilor 90.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here