La sfârşitul lunii septembrie, Hidroconstrucţia, societatea care execută lucrările de reabilitare şi extindere a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Bistriţa a realizat marea parte a lucrărilor propuse.

Faţă de un total programat de realizare a lucrărilor incluse în contract de 42,44 % până la sfârşitul lunii septembrie, a fost realizat un procent de aproximativ 40%, rezultând o întârziere a lucrărilor într-un procent de aproximativ 2%.
În municipiul Bistriţa au fost finalizate lucrările de reabilitare a retelei de apă pe străzile Garoafei, Clopoţeilor, Castanului, Violetelor, Solomon Haliţă, O. Goga, Independenţei, Împăratul Traian, Rodnei, Pietrosul, Valer Branişte, Sigmirului, Strâmba, Libertăţii, Drumul Cetăţii, zona Avicola, Valea Căstăilor, Tănase Tudoran şi Valea Budacului. Tot în municipiul lucrările care prevedeau extinderea reţelei de apă s-au încheiat deja pe străzile Bastionului, Remus Cristian Bucur, Cascadei, Valea Budacului, Drumul Ghinzii, Compozitorilor, Dinu Lipatti, George Enescu, Simfoniei, Ion Perlea, Tiberiu Brediceanu şi Aleea Trandafirilor.
 
Aceleaşi tipuri de lucrări au fost finalizate şi la Bistriţa Bârgăului, Prundu Bârgăului şi Mijlocenii Bârgăului, cât şi în comuna Livezile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here