Joi seara, peste o sută de autovehicule au fost controlate de polițiștii bistrițeni, în cadrul unei acțiuni care s-a desfășurat în orașul Năsăud.

”La data de 6 februarie, în intervalul orar 18.00 – 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud, împreună cu cei ai Secției 6 au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemenea, s-a acționat și pentru respectarea normelor rutiere și prevenirea accidentelor de circulație”, spune Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În acest sens, 7 echipaje de la ordine publică și rutieră au oprit și controlat în trafic, în orașul Năsăud, 125 de autovehicule și au testat cu aparatul etilotest 25 de conducători auto.

Ca urmare a neregulilor constatate în trafic, polițiștii au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale în valoare de 19.575 lei, au reținut 2 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here