Răsturnare de situație în cazul criminalului care și-a omorât familia. Ce s-a aflat după expertiza psihiatrică

404

Bărbatul în vârstă de 43 de ani din Braşov, care în luna martie şi-a ucis soţia şi cei doi copii, după ce i-a înjunghiat pe aceştia în timp ce dormeau, a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, se arată în rezultatul expertizei psihiatrice. Procurorii spun că bărbatul va răspunde penal pentru faptele sale şi va fi internat pentru tratament medical într-un spital penitenciar.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, procurorii au primit vineri, rezultatul expertizei psihiatrice realizate la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici în cazul bărbatului de 43 de ani care şi-a ucis familia.

Astfel, documentul precizează că bărbatul a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, iar comisia de expertiză recomandă să fie luată faţă de acesta măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, care urmează să aibă loc în cadrul unui spital penitenciar, scrie news.ro.

Anchetatorii susţin că rezultatul acestei expertize psihiatrice înseamnă că bărbatul  poate răspunde penal pentru faptele sale.

1 COMENTARIU

  1. Da mai… scoateti-l de sub acuzare si lasati criminalul sa mai omoare inca pe cineva , pentru ca nu „strange de gat ” macar un „politruc „… care face aceste legi de ra.hat sau un „magistrat ” care le ” da drumul ” acestor criminali … si-i lasa in libertate … ci este pericol public pentru cei din jurul sau .
    Mar trebui ca statul sa trateze cu foarte mare duritate si nontolerantza astfel de evnimente penale si sa faca in asa fel incat cei vinovati , sa fie bagati ORI LA PUSCARIE atata cat prevede legea, ORI pe durata vietii LA CENTRELE DE PSIHIATRIE daca nu raspunde penal, sau are capacitatea de exercitiu viciata ( cica ) , in nici un caz lasati in libertate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here