Rareş Bogdan, europarlamentar PNL și prim-vicepreședinte al partidului, a afirmat joi, după ședința partidului, că a comunicat colegilor săi din partid că este hotărât să candideze pentru funcția de vicepremier în cadrul guvernului și că, în cazul necesității, este dispus să preia și un portofoliu considerat de colegi ca fiind dificil.

”Am spus că sunt extrem de hotărât să îmi depun candidatura pentru poziţia de vicepremier, la rotativa guvernamentală, în cadrul BPN, în cadrul partidului, cu un singur amendament, ca în cazul în care va dori această poziţie de vicepremier în Guvern, după 25 mai, din partea PNL, domnul Ilie Bolojan sau domnul Emil Boc, voi face un pas în lateral”, a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că, altfel, va concura pentru această poziţie cu oricare dintre colegii din PNL.

Rareş Bogdan a precizat că ”dacă este cazul, va prelua şi un portofoliu, pe care îl consideră colegii lui mai greu, din Guvern”.

El a mai spus că nu este de acord cu modificarea protocolului de guvernare.

”Consider că PNL trebuie să aibă poziţia de vicepremier, ministrul al Finanţelor, inclusiv ANAF, pentru că nu e trecut în protocol, Ministerul Transporturilor, inclusiv CNAIR, pentru că nu e trecut în protocol şi SGG”, a completat Rareş Bogdan, după şedinţa conducerii partidului. 

Citește și: Augustin Zegrean: Pensiile magistraţilor sunt pensii de serviciu! Parlamentul poate să taie, dar nu pentru cei aflați în plată

1 COMENTARIU

  1. luciosul acesta?? doamne feri!!! adevarul este ca asa cum s-a urcat acest domn pe politica romaneasca si cum i-a imbrobodit pe multi….mai rar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.