Raluca Turcan: Toader îi oferă lui Dragnea garanţia că va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul

149Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat în urma anunţului lui Tudorel Toader în care zicea că a pregătit o ordonanţă de complete nelegal constutuite,
că acesta îi oferă lui Dragnea garanţia că va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul.

”Tudorel Toader îi oferă lui Liviu Dragnea garanţia că va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul. Condamnatul Dragnea a dispărut de la sfârşitul anului trecut într-un concediu prelungit. Se va întoarce din nou în spaţiul public românesc imaculat. Va clama victoria în lupta sa împotriva justiţiei. Milioane de români care au respectat legile acestei ţări sunt umiliţi încă o dată. Află acum, în anul 2019, că există oameni mai presus de lege. Învaţă că există dreptate, dar nu pentru oricine. Văd, din ce în ce mai clar, că există oameni şi supra-oameni”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Ea mai afirmă că PNL nu va abandona lupta pentru democraţie, lege şi dreptate în România.

”Le promit asta românilor care, deşi sunt acum umiliţi de o mână de infractori ajunşi să facă legi, cred în această ţară şi în viitorul ei în Europa”, a adăugat liderul PNL.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţa duminică faptul că ministerul a pregătit o ordonanţă de urgenţă pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite.

În privinţa acestei OUG, Toader a subliniat că pot fi rejudecate atât condamnările, cât şi achitărileLĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here