Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, este de părere că liberalii sunt total nepregătiți pentru guvernare și că nu vor fi provocate alegeri anticipate. 

În momentul de față, cred că actuala guvernare este într-o eroare profundă, dar este decizia lor. Eu cred că oamenii așteaptă de la ei să le propună soluții de guvernare și nu de criză politică. Este adevărat că este vizibil cu ochiul liber că au fost total nepregătiţi, și sunt în continuare, să guverneze. Dacă ne gândim la profitul politic pe care l-ar putea avea PNL-ul, sigur că, fiecărui partid, după câștigarea unor runde de alegeri prezidențiale sau de altă natură, îi crește procentul. Într-o democrație consolidată, nu cred că după fiecare tur de alegeri câștigate trebuie să mai faci niște alegeri anticipate pentru că s-ar putea să ai 4-5 parlamentari în plus. Nu cred că asta așteaptă oamenii. Cred că România are nevoie de stabilitate, are nevoie de măsuri pentru populație„, a declarat, marți, într-o conferință de presă Radu Moldovan. 

Potrivit liderului social-democrat bistrițean ”Guvernul PNL guvernează exclusiv pentru corporații și pentru bănci”, el făcând trimitere la eliminarea redevențelor sau a taxelor pe activele bancare. 

În concluzie, după părerea mea, actualul Guvern PNL, susținut de o altă multitudine de partide, ar trebui să ne spună ce fac cu guvernarea, nu, ba sunt alegeri anticipate, ba se ceartă premierul cu președintele, ba vrea președintele într-un fel, ba își dă demisia premierul, ba nu își dă demisia. Cum credeți că arată imaginea României în ochii unui potențial investitor? Avem alegeri, n-avem alegeri, avem guvern, n-avem guvern, demisionează, nu demisionează, îl mai susține ALDE, nu-l mai susține ALDE, desființează secția, nu mai înființează secția, dă o ordonanță, își asumă răspunderea, își asumă răspunderea, o modifică într-o săptămână cu o ordonanță. Deci e o guvernare … glumă proastă„, a mai declarat Radu Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here