Emil Radu Moldovan, președintele PSD Bistrița-Năsăud și totodată președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a declarat mirecuri, într-o conferință de presă că ia în calcul o nouă candidatură la alegerile locale din 2020, pentru un nou mandat în fruntea administrației județene.

Întrebat dacă va candida din nou, pentru funcția de președinte a Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan a declarat că „de principiu” ia în considerare, chiar dacă încă nu a discutat despre acest subiect cu nimeni.

„La modul foarte sincer, nu m-am gândit la acest subiect. Nu vreau nici să creez suspans. Ce pot să vă spun e că nu voi candida la Primăria Bistrița în 2020, ca să eliminăm alte tipuri de speculații. Am o echipă foarte frumoasă la Consiliu Județean. Va urma să discutăm cu toții împreună. Avem proiecte de sute de milioane de euro la Consiliu. Cred că voi candida. Nu am o decizie. Nu am discutat cu nimeni, nici măcar cu familia mea. Vom vedea, dar iau în calcul o astfel de candidatură”, a spus Radu Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here