PSD Bistrița-Năsăud a depus la Biroul Electoral Județean o plângere în care cere sancționarea contravențională și excluderea acestora din corpul experților electorali a tuturor președinților secțiilor de votare care au înlocuit specimenele de buletin de vot cu mențiunea ANULAT pe numele candidatului PNL. Documentul este semnat de președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

BEJ a constatat că specimenul nu încalcă nicio prevedere legală, astfel că trebuie păstrat în forma în care a fost distribuit președinților secțiilor de votare”, precizează liderul social-democraților bistrițeni în plângere.

Potrivit lui Moldovan, președinții secțiilor de votare au modificat/corectat specimenul de buletin de vot cu mențiunea ANULAT, nerespectând astfel decizia BEJ în acest sens.

De menționat că printre atribuțiile președintelui de secție nu se regăsește și modificarea specimenelor buletinelor de vot primite. În acest sens, președintee de secție are unica oblogație și atribuție de a afișa specimenul buletinului de vot primit”, au mai precizat președintele PSD Bistrița-Năsăud în plângere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.