Radiografia unei reglării de conturi în rândul mafiei ucrainene. România a devenit un sat fără câini

293

Ancheta tentativei de asasinat de la Cepari, de fapt o reglare de conturi a mafiei ucrainene, în mare parte a fost finalizată. Sigur, incompletă, în coadă de peşte. De fapt nici nu erau prea multe lucruri de stabilit, autorul va fi trimis în scurt timp în judecată şi probabil condamnat, dar rămân o serie de întrebări şi necunoscute asupra întregii poveşti, elemente care sporesc misterul şi care demonstrează că România a devenit un sat fără câni, la propriu. Pe bună dreptate opinia publică se întreabă, în condiţiile existenţei atâtor protocoale încheiate între SRI şi diverse structuri ale statului, în urma cărora se presupune că şi pasărea în zbor este controlată, cum de pe teritoriul României au reglări de conturi a unor grupări criminale externe, fără ca nimeni să aibă habar.

  

Este mai mult decât evident faptul că ceea ce s-a întâmplat în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2018 este un eveniment cu implicaţii adânci, care vizează siguranţa naţională a României, o reglare de conturi a unei grupări criminale externe, una dintre cele mai periculoase care acţionează pe teritoriul ţării noastre, MAFIA UCRAINEANĂ.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

Doru Costin

1 COMENTARIU

  1. Ba are „caini”… numai ca-s , ” flamanzi „… adica modest platiti , modest pregatiti profesional – foarte multi fiind angajati ” prin atribuire directa ” – adica fara experientza si scoala in domeniu sau cu niste cursuri profesionale nesemnificative , … batuti cu ” sabiile, lanturile, bota si bolovanii din drum ” de clanurile de tz.ig.ani … si la care decat sa poata face uz de ceea ce au in dotare sa se apere cand sunt atacati, de frica si de spaima procurorilor care-i ancheteaza, mai bine accepta si rabda cate o ” bataie sora cu moartea sau cu paralizia „… iar cei bine calificati, competentzi , cu experientza , viabili profesional, fizic si psihic, au fost ” aruncati la pensie nesimtzita ” la varste cuprinse intre 40-5o de ani … c-au fost „oamenii lui mitraliatul ” si ca au avut ” apucaturi comuniste ” ( cica… ) .
    Caini avem destui deci… numai ca nu sunt ” dresati ” si nici de ” rasa ” adecvata si nu mai zic nimic… ca … ma apuca nervii la aceasta politica dusa de statul roman… !
    Este foarte bine sa fie angajati tinerii si sa li se asigure locuri de munca , dar nici sa treci la pensie oameni in floarea varstei si calificarii si experientei profesionale, inlocuindu-i cu acesti tineri … luati cu ” japca de pe strada ” … nu mi se pare deloc practic, viabil , nici normal si nici moral .
    Oare cine ne doreste si ne vrea ( sa fim ) astfel… si ce zic ” agenturilii straine ” vorba lui Ceausescu … ) ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here