Psiholog injunghiat mortal de care un sirian pe care-l consilia

268
Un solicitant de azil sirian în vârstă de 27 de ani a înjunghiat mortal miercuri psihologul care-l îngrijea într-un centru de asistenţă psihologică pentru refugiaţi din oraşul german Saarbrucken, transmite agenţia EFE. Deocamdată nu au fost oferite detalii despre posibila motivaţie a acestei crime, dar un reprezentant al respectivului centru afirmă că nu au fost observate indicii în sprijinul tezei unui atac terorist sau legat de radicalismul islamic, anunță Agerpres.

Psihologul a murit pe loc din cauza rănilor suferite. Refugiatul sirian a reuşit iniţial să fugă, dar a fost prins şi arestat în scurt timp. Centrul unde a fost comisă crima a fost creat special de autorităţile germane pentru a le oferi asistenţă psihologică migranţilor traumatizaţi.

3 COMENTARII

  1. Nu odata am zis ca toti acesti „orientali” … au un specific de a fi exista, trai si munci, al lor personal, care este total diferit de al nostru cel european sau american si ca toti astia nu au ce cauta printre noi crestinii .
    Este bine ca lumea sa interactioneze, sa faca schimb de experienta de productie, stiintza si tehnologie, de relatii comerciale cu produsele noastre… etc., etc, dar sa se intalneasca doar la ” targuri ” … dupa care cum zice si Dodon – presedintele Moldovei ( sovietice ) … ” fiecare acasa la el ” ( si eu sic putin altfel… adica „dupa care fiecare in piiz…la ma-sa ” ) . N-au ce cauta NEcrestinii impreuna cu noi crestinii , niciodata si nicaieri in lumea asta si toti trebuie adunati si „azvarliti ” inapoi de unde au „tabarat” peste noi ca lacustele peste culturi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here