PSD a stabilit ziua şi ora marelui miting

73

Liviu Dragnea:  „Am discutat despre oerganizarea mitingului de sâmbătă 9 iunie începând cu ora 20.00. Un miting împotriva abuzurilor care se întamplă în România de mult timp, împotriva fapt ca democrația și statul de dtrept sunt puse sub semnul întrebarii, a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt, drepturile cetățenilor sunt respectate. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să trăiască într-o țară liberă, să nu mai fie instituții sub teroare, datorită unei propagande se pune problema ca o structură nelegitimă, obscură să paraziteze institutiile statului si sa instrumenteze decizii importante, intruziuni ilegale in viata privată a fiecărei persoane”.

Despre suspendare:

 Nu avem o decizie CCRm avem un comunicat. O să vedem ce face președintele și vom decide în consecință, nu vom fi de acord ca cineva, indiferent cine să se plaseze deasupra legii. Ideea lui Cioloș de a se face un referendum pentru a pune în discuție o decizie CCR. Am văzut pe cineva care spunea că decizia CCR nu e împotriva luI Iohannis, acești oameni au o atitiudine ca și cum ar susține dictatura în România. Dincolo de faptul că ei poate nu cred în așa ceva, dar susțin iun sistem nedemocratic.

Despre referendum

Referendumul nu opoate organiza împotriva Constituției, când s-a pus o astfel de intenție, este afectată democrația.

Despre consultări cu Iohannis

Eu nu-i spun să face ce i se spune, ci ceeaa ce trebuie, așa cum reiese din atribuțiile constituționale. Dacă va fi o invitație, nu văd motive să o refuz.

Miting:

Domnul Tăriceanu nu e lider PSD, nu vor fi totți membrii PSD dintr-un motiv simplu, nu am găsit o capacitate ca să aducem toți membrii de partid. Eu voi fi acolo.

Fragilizarea PSD și Coaliției

Nu este fragilizat nici PSD, nici Coaliția.

Mitingul LGBT

Noi facem miting autorizat și respectăm procedurile. Inastituțiile nu pot aproba două mitinguri în acelalși timp. Vor fi câteva sute de mii la mitingul nostru.

Pilonul II de Pensii:

Când se va întâmpla, eu personal vi le voi prezenta. este o campanie susținută de anumite societăți care au interese, eu nu vreau să rostogolesc, să măresc un subiect care nu este de actualitate, eu personal o să vă prezint care este situația și împreună cu domnul Tăriceanu vom lua o decizie.

Update: La ieșire de la CEX PSD, liderul PSD Vrancea Marian Oprișan a declarat că nu se pune deocamdată problema suspendării președintelui,

Marian Oprișan:  „Eu zic că nu trebuie să se agite nimeni, să așteptăm motivarea CCR și președintele o va respecta. Eu ca cetățean nici nu poate să-mi treacă prin cap că președintele va încălca Constituția”.

Update: PSD a stabilit ziua şi ora marelui miting: sâmbătă, la ora 20.00, în Piaţa Victoriei va avea loc demostraţia de susţinere a Guvernului Dăncilă. Decizia a fost luată în urmă cu puţin timp, la şedinţa liderilor PSD. Va fi un miting cu participare din toată țara, organizația din Dâmbovița vrea să aducă 20.000 de oameni, cea din Giurgiu, 10.000, în timp ce organizația din Maramureș anunță că poate aduce 2000-3000 de oameni.

Şi tot din PSD se naşte ideea suspendării lui Klaus Iohannis, dacă acesta va refuza să semneze revocarea şefei DNA. Un deputat a anunţat deja că face primele demersuri, scrie antena3.ro

1 COMENTARIU

  1. Du-te domnule, ca numai aia ” stransi cu latzul ” ( de gat ) se vor duce acolo… ! Pentru ce sa ma duc, sa demonstrez ca ce ? „Mergem” acolo sa strice Dragnea iar la microfon si sa ne intrebe ( ca pe niste oi ) daca vrem ca el sa fie pe maideparte presedintele … ” nostru ” ( al PSD-ului ) ? Sunteti ridicoli !
    Odata ce actuala putere a castigat democratic alegerile, n-are decat sa „guverneze ” ( cum a zis domnul presedinte Johannis ) fara nici un fel de miting de prost gust si facut asa doar sa arate „pumnii ” celor care sunt abonati in Capitala, sa iasa in strada, sa urle si sa strige ptr orice si oricand, fara sa ne reprezinte pe noi si fara sa le dea nimeni vre-un mandat oficial de ” zbierat ” ca nataraii si ca huliganii pe sub tufele din „Piatza ” !
    Eu, alora din Capitala si din marile orase, le-as da niste bastoane, nu dreptul de a „zbiera ” ca nataraii, daca vor sa fie o guvernare dupa placul lor ! Sa se duca la vot cand TREBUIE , nu sa urle ca nataraii dupa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here