Ar putea să fie un film de comedie, dar învestirea Guvernului Orban/ a lu’ Iohannis înseamnă aducerea la putere a unui guvern al sărăciei naționale, în totală contradicție cu ce vor milioanele de români.

O să vedeți că nu va trece mult timp și fiecare român se va putea convinge pe propria piele că avertismentele PSD se vor adeveri: PNL  va arunca țara în haos.

Guvernul Orban, prin diverse voci, a anunțat închideri de spitale, concedieri în sectorul public, tăieri de pensii și salarii, măsuri pe care românii le-au respins întotdeauna.

Parlamentarii care, din motive meschine, fără nicio legătură cu interesul cetățenilor, au votat guvernul Orban poartă, de acum, o grea responsabilitate. Vor trebui să răspundă în fața românilor de ce au dat votul unui guvern care se pregătesc să îi arunce în sărăcie.

De acum, #PSD este asumat și hotărât în opoziție, luptând împotriva forțelor care sprijină guvernul sărăciei naționale condus de binomul Iohannis-Orban.

Începând de acum PSD va depune toată energia sa pentru a scurta cât mai mult prezența guvernului-ghilotină la Palatul Victoria.

Ca de fiecare dată, principalul aliat al PSD este poporul român.

Suntem determinați să le arătăm românilor că așa cum le-am promovat interesele când eram la guvernare, așa îi vom apăra acum când suntem în Opoziție și când bunăstarea lor este amenințată de un guvern incompetent și periculos.

Continuăm să #LuptămPentruFiecareRomân!

PUBLICITATE ELECTORALĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here