PSD: Și-n ultima zi de guvernare am redus rata șomajului! Acum are și domnu’ Orban loc de muncă! Era șomer, săracu’…!

44

Ar putea să fie un film de comedie, dar învestirea Guvernului Orban/ a lu’ Iohannis înseamnă aducerea la putere a unui guvern al sărăciei naționale, în totală contradicție cu ce vor milioanele de români.

O să vedeți că nu va trece mult timp și fiecare român se va putea convinge pe propria piele că avertismentele PSD se vor adeveri: PNL  va arunca țara în haos.

Guvernul Orban, prin diverse voci, a anunțat închideri de spitale, concedieri în sectorul public, tăieri de pensii și salarii, măsuri pe care românii le-au respins întotdeauna.

Parlamentarii care, din motive meschine, fără nicio legătură cu interesul cetățenilor, au votat guvernul Orban poartă, de acum, o grea responsabilitate. Vor trebui să răspundă în fața românilor de ce au dat votul unui guvern care se pregătesc să îi arunce în sărăcie.

De acum, #PSD este asumat și hotărât în opoziție, luptând împotriva forțelor care sprijină guvernul sărăciei naționale condus de binomul Iohannis-Orban.

Începând de acum PSD va depune toată energia sa pentru a scurta cât mai mult prezența guvernului-ghilotină la Palatul Victoria.

Ca de fiecare dată, principalul aliat al PSD este poporul român.

Suntem determinați să le arătăm românilor că așa cum le-am promovat interesele când eram la guvernare, așa îi vom apăra acum când suntem în Opoziție și când bunăstarea lor este amenințată de un guvern incompetent și periculos.

Continuăm să #LuptămPentruFiecareRomân!

PUBLICITATE ELECTORALĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here