Reprezentanții Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud consideră că declarațiile președintelui Klaus Iohannis și ale prim-ministrului Ludovic Orban, în care vorbesc despre situația pandemică actuală și despre modul în care autoritățile au acționat până acum, sunt în contradictoriu cu ceea ce se întâmplă în realitate.

”Doi inconștienți care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis și Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preș. În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri și record de pacienți la ATI, președintele și premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din fața piețelor, unde i-au aruncat pe producători, dau – iată! – rezultate. Iohannis și Orban sunt complet rupți de realitate! Care rezultate?! Că oraș după oraș cedează neputincios în fața virusului. Primarii din orașele devenite focar cer disperați ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting așteptând un loc la ATI. Teste nu fac așa cum ar trebui. Iar pentru toate, președintele României spune că de vină e doar comunicarea ”suboptimală”. NU! De vină este „subumanitatea” voastră iresponsabiă și insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconștienților!”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

”O să primiți ce meritați pe 6 decembrie!”, a adăugat PSD Bistrița-Năsăud.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here