Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional tocmai au confirmat parcursul bun al guvernării PSD, însă moțiunea de cenzură pune capăt acestei guvernări care a adus prosperitate pentru români și o dezvoltare solidă a economiei.

Poate că asta au vrut, să se ajungă la cel mai grav blocaj instituțional din ultimii 30 de ani. Oricum, de peste două luni, Iohannis și cei din jurul lui blochează în mod deliberat funcționarea Guvernului, cu încălcarea gravă a Constituție.

Mai mult, în plină campanie electorală, Ministerul Afacerilor Interne care e responsabil cu organizarea alegerilor, nu are ministru, pentru că Iohannis a încălcat deliberat Constituția și a refuzat desemnarea unui interimar.

Din cauza lui Blocannis, poate fi afectat procesul electoral, inclusiv în diaspora, iar cel care va răspunde este Iohannis și partidele care au votat moțiunea.

Doar românii pot opri această criză prin votul din noiembrie. E necesar ca la Cotroceni să ajungă un președinte responsabil care poate garanta reluarea parcursului bun al economiei românești înregistrat în guvernarea PSD.

Publicitate electorală (PE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here