La nivelul județului Bistrița-Năsăud va fi constituită prima alianță electorală pentru alegerile locale, după ce trei formațiuni politice au semnat un protocol în acest sens. Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, susține că PSD s-a aliat cu ALDE și PRO România, deși liderii PRO România Bistrița-Năsăud au anunțat dumincă seara că vor merge pe liste proprii de candidați.

Așa cum am promis, ne-am aliat pentru Bistrița-Năsăud, prin semnarea protocolului de constituire a alianței electorale! Pentru că oamenii și județul nostru au nevoie de stabilitate, înțelegere, continuarea proiectelor și investițiilor, de dezvoltare! Acestea sunt motivele pentru care am decis să ne dăm mâinile și să mergem ÎMPREUNĂ în alegerile locale! Noi, PSD BN, ALDE BN și Pro România BN, am înțeles că dincolo de viziune și o strategie coerentă de dezvoltare, oamenii au nevoie de oameni care să se alieze PENTRU, nu împotriva a ceva!”, a precizat Emil Radu Moldovan prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, PRO România Bistrița-Năsăud a anunțat că va merge pe liste separate de PSD și ALDE la alegerile din vară, însă a mai precizat că formațiunea politică va susține candidatura uninominală a președintelui PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

1 COMENTARIU

  1. Asa ma… daca cei de dreapta s-au inarmat si sar la gatul vostru cu ” baionete ” … voi luati ” parii din garduri ” la ei ma … ! Si dati-le la maciuca … sa se duca dr.acului cu ” Fuhrerul ” lor cu tot !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here