Proteste in MApN: Voi lucra in doua rate

308

Scandalul imens din Ministerul Apărării Naţionale soldat cu demisia ministrului Adrian Ţuţuianu e departe de a se încheia. Ţuţuianu şi-a dat demisia după ce a apărut informaţia, chiar pe site-ul instituţiei, că sunt probleme cu banii.

Acum, militarii se revoltă şi vin cu declaraţii extrem de dure la adresa Guvernului. Un ofiţer MAPN din Neamţ a ameninţat. „Intentionez sa imi apar tara in 2 rate! Prima data pe 15 septembrie! Dupa aia, mai vedem. Ce bine ce ne-au marit salariile! Sunt asa de mari ca nu ni le mai pot plati! Eu sper sa nu indrazneasca asa ceva! Desi am mai prins prin 98 parca! Si atunci au venit cele mai ale dracului controale! MULTUMIM PENTRU SALARIILE MARITE! Sunt aşa de nervos încât imi tremură degetele pe computer şi mi-e teamă că nu mă pot abţine să folosesc un vocabular care nu mă caracterizează, aşa că rândurile de mai sus sunt luate, de fapt, de la un alt coleg care a sintetizat foarte bine starea noastră de spirit”, a tunat ofiţerul, conform vestea.net.

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) au anunţat, marţi, că salariile angajaţilor se vor plăti eşalonat în această lună, având în vedere că nu s-a efectuat rectificarea bugetară.

2 COMENTARII

  1. Nu numai Dvs „va tremura degetele pe… computer”… ! Pacat ca dupa asa zisa Revolutie ” ( cica ) n-a fost … „altfel” si pricepeti dvs ce am vrut sa spun … desi poate nu era bine deloc… ! Este o vorba din „batrani” care ( ipotriva ideilor de razboi si conflict militar , care-s o catastrofa si care nu-i buna deloc… ) spuneau ca „oricat de stramba-i pacea, totusi e… PACE ” ! Scuze pentru „tremuratul din … voce ” … !

  2. Lasati sa le dea bani la tot felul de „culte si fundatii”… ca „astia” ne apara noua tzara !
    Cultele au inceput sa faca adevarate afaceri pe seama banilor primiti ” ca sprijin”… Au construti tot felul de camine particulare pentru batrani ,ale protopopiatelor ( sau episcopiilor ) , unde au internalizat tot felul de batrani si carora efectiv le exploateaza si ultima picatura de venituri pe care le mai au ei si familiile acestora … „strangand surubul ” de la luna la luna … testand parca „limita suportabilitatii” , stiind ca odata internati batranii acolo, greu mai gasesc apartinatorii alte locuri , sa-si scoata batrani si sa-i mute de acolo si … unde anume (?) ca peste tot aceste camine sunt „full” si nimeni nu-i primeste pe batranii neputinciosi de care trebuie sa se ocupe efectiv, ci sunt preferati doar din randul celor care pot umbla , manca si de pot ingriji singuri fara nici un ajutor…
    Bine ca in scoli, le cad tavanele in capul copiilor, bine ca acestia trebuie sa fie scosi din „haznalele” in care cad cand isi fac nevoile… , bine ca trebuie sa inghetze de frig din lipsa banilor pentru lemnele de foc… si cate si mai cate… dar NOI LE DAM BANI CULTELOR SI FUNDATIILOR , sa faca astia „sc.u.la mare ” pe banii nostri publici , iar armata, politia si jandarmeria, care sunt principalele forte publice de ordine, securitate si stabilitate nationala si internationala… n-au decat sa ” mai astepte „si asa cum spune si ofitzerul din „centrul” atentiei articolului de mai sus, toti acestia sa „munceasca si sa mearga in teatrele de operatiuni”… tot in… ” doua rate ” , ca au salariile si pensiile „prea nesimtzite” … in raport cu „politrucii”… care ne reprezinta ( si care este vai mama lor … de saraci ce sunt ) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here