Protestatarii au aruncat ketchup pe pereţii Ministerului Justiţiei

277

Manifestanţi, printre care şi protestatarul Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, au mers, marţi seara, în faţa Ministerului Justiţiei după ce Executivul a modificat prin ordonanţă de urgenţă legile justiţiei şi au aruncat cu ketchup pe pereţi, în semn de protest.

Oamenii prezenţi în faţa ministerului au protestat faţă de modificările aduse legilor justiţiei şi unii dintre ei au dat cu ketchup pe pereţii ministerului.

Printre protestatarii prezenţi la ministerul Justiţiei s-a numărat şi protestatarul Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”. Marian Ceauşescu este cel care l-a urmărit în trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasă la Florin Iordache şi, împreună cu alţi protestatari #rezist, a lipit afişe pe garajul parlamentarului şi l-a urmărit până în scara blocului pe Valer Dorneanu, preşedinte al Curţii Constituţionale. Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

La fata locului au apărut şi jandarmii, care i-au ridicat pe unii dintre manifestanţi.

Pe 14 ianuarie 2019, protestatarul Mihai Cristian Dide a aruncat cu vopsea roşie pe scările Ministerului Justiţiei, în semn de protest faţă de crima de la Mediaş, unde un tânăr de 25 de ani a fost ucis de un fost deţinut eliberat în urma recursului compensatoriu.

1 COMENTARIU

 1. Ma da io nu inteleg de ce nu-i puneti pe dreapta odata pe acesti ” #hastag „… cu simbolul lor asemenator nazistilor din Garda de Fier… ? Deosebirea dintre ei FIIND ca aia aveau „hastagul „cu 3 zebrele … in rest aveau aceleasi apucaturi si aceleasi forme de protest .
  Ma… astia care tot ies in drum si protesteaza, nici nu stiu ce protesteaza… si toti… sunt dirijati si coordonati din umbra de catre partidele din opozitie, printre care „se amesteca „… doar … „din sustinere ” toti acestia de dreapta in frunte uneori cu insasi presedintele tzarii „imbracat in rosu „- ca „ciuma rosie „… pe care o tot improasca cu noroi . Cat va trebuie sa va dumiriti , sau practicati si puneti in aplicare notiunea „de indata „a domnului presedinte Johannis , unde „de indata „inseamna :
  -cel putin 1 an de zile pana citeste ;
  – cel putin 1 an de zile pana se consulta si analizeaza…
  -cel putin 1 an de zile pana se documenteaza …cu alte pareri
  -cel putin altI 2 anI, pana se hotaraste daca sa admita sa ia o hotarare sau ba …
  si uite asa… TRECE LEGISLATURA SI RAMANE CUM S-A STABILIT . ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here