Protest #rezist la Bruxelles. Vor lua cu asalt Comisia Europeana și Parlamentul European

209Va fi protest de amploare tocmai la Bruxelles. Membrii mișcării #rezist vor să atragă atenția asupra problemelor din țară chiar în fața marilor instituții de forță din Europa.

„Protestul de la Bruxelles este în 4 mai, între orele 14. 00 și 17.00, vrem sa facem un marș de la Comisia Europeană, la Parlamentul European. Trei mesaje vom da:

1. Românii din #diaspora susțin drumul european al României și în ajunul sărbătorii de 5 mai, Ziua Europei, își afirma valorile occidentale democratice.

2. Mobilizam la vot pe toți cei care se vor uita la noi pe rețele sociale.

3. Cerem autorităților europene observatori speciali pentru a preveni frauda la alegeri. Cerem autorităților romane mai multe secții de vot în diaspora.

Evenimentul este inițiat de comunitatea românilor din Bruxelles și Acord Diaspora și sunt chemați sa devină organizatori toți cei care au grupuri ale comunităților românești din diaspora, dar și grupurile civice din România. #NuCedam #nextLevel”, scrie jurnalistul Mălin Bot pe Facebook.2 COMENTARII

 1. N-are cine le trage un sut in c*ur de sa le sara nadragii … indiferent cat „#razista ” !
  Ce atata dezordine si atata dezmatz stradal peste tot si nu sunt lasate guvernele legal constituite sa-si faca treaba ? Doara este de notorietate publica faptul ca nu toata lumea agreaza pe cei legal alesi, ca exista si nemultumiri si ca nu poarta cei de la guvernare vina faptului ca na.rozii nu se duc la vot cand sunt chemati si sa voteze asa cum place majoritatii !
  Totodata, trebuie inteleasa problema, ca este imposibil sa se faca 2 tzari, una cu cei de „cea „si alta cu cei din „hais „… si ca vrem nu vrem, trebuie sa ne toleram si sa convietuim asa rau-bine cum este , altfel ne-mpuscam, ne dam in cap si ne omoram sistematic… noi intre noi pana la nesfarsit … !
  Adevarul este ca toti „capitalistii „… au cam „sarit calul „… si ” lumea flamanda si iritata la extrem „s-a cam saturat de toti acesti „smardoi „… si efectiv a ajuns cutzitul la os… pe seama foamei si saraciei, nicidecum din considerente politice, numai ca toti politrucii vor sa confiste nemultumirile oamenilor , in masa si sa le puna pe seama politica , a neajunsurilor si neimplinirilor celor aflati la o anume guvernare .
  Tare ma tem eu, ca deja s-au ivit din nou ideile , daca nu de tip comunist, cu sigurantza … de tip socialist , chiar daca pro.s.ta.laii-i spun „ciuma rosie ” ! ! !

 2. Ma io dupa cate-mi aduc aminte de la lectiile de istorie, acest „hastag „era de fapt simbolul ” Garzii de Fier „- nazistii din Romania pe vremea lui Hitler … ! Acuma… ca pe zabrele erau 2 – 3 sau 4… ” bare ” nu mai stiu… dar tot un „hastag „era …
  Ce sa mai intelegem, ca in Roamnia, liderul PNL-istilor la „ungerea ” la sucesiunea de la tronul PNL … a salutat cu bratul intins oblica strigand cat il tinea gura „la baioneta „… si acuma sub tutela lor, ies in strada , urla si zbiara mai nou aceste ” hastaguri „… ???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here