Proiectul de extindere a reţelelor de apă pe Valea Someşului, “back in business”! A fost semnat şi contractul pentru lotul 3

196

Zilele trecute, conducerea Aquabis a semnat contractul pentru lucrările aferente lotului 3 din proiectul care vizează extinderea reţelei de apă şi canalizare în Năsăud, Salva, Maieru, Sîngeorz-Băi şi Rebra. Proiectul în integralitatea lui a fost estimat la 9 milioane de euro, pentru care s-au luptat 82 de firme româneşti, dar şi din străinătate. Lotul 3 a fost câştigat de firma clujeană ARL Cluj, lot care a fost estimat la peste 2,3 milioane euro.

 

În urmă cu circa trei săptămâni a fost semnat contractul pentru lotul 2, care vizează lucrări de reabilitare a conductei de aducţiune Rebrişoara – Năsăud şi pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în oraşul Năsăud, după ce, cu un preţ de 1,4 milioane de euro, Îndemînarea Prodcom SRL a fost desemnată câştigătoarea contractului scos la licitaţie în august 2017 de Aquabis SA.

A rămas neatribuit, deocamdată, lotul 1, din cauza contestaţiilor depuse la CNSC de către o parte din firmele ofertante.


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here