Proiect şi lucrări de mântuială la pârtia de schi din Wonderland ! Urmează cârpeli de “urgenţă”

214

Municipalitatea condusă de Oviodiu Creţu a alocat recent, în regim de urgenţă, 180.000 lei pentru intervenţii la pârtia de schi din Wonderland, mai sus de lacul de acumulare, unde pământul a luat-o la vale. Primarul Creţu susţine că alunecarea de teren s-a produs din cauze naturale, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Multe dintre conductele care trebuiau să fie îngropate în pământ se află la suprafaţă deja şi, mai mult, sunt rupte, astfel că apa care ar trebui să ajungă în rigolele de scurgere rămâne pe suprafaţa pârtiei.

 

Problemele mari de la pârtia de schi au ieşit la suprafaţă doar acum, după ce ploile au curs continuu, deşi primele semne, dacă e să ne luăm după ce spun cei de la Primăria Bistriţa, au apărut de prin aprilie. La ultima şedinţă a Consiliului Local, administraţia Creţu a solicitat aprobarea sumei de 180.000 lei, pentru lucrări de urgenţă care să stopeze fenomenul.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

1 COMENTARIU

  1. Lasati ca mutam pe acolo ” Centura ” aia controversata pentru care „Gica Contra ” deja are spume la gura de parca a baut detergent !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here