Procurorii DNA cer pedepse dure pentru Liviu Dragnea și ceilalți inculpați din Dosarul DGASPC Teleorman

164

Procurorii D.N.A. cer pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea : 7  ani şi 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu şi 2 ani şi 6 luni pentru fals.

D.N.A. a cerut la termenul de marţi pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea şi celelalte persoane cercetate în dosarul DGSAP Teleorman, informează Mediafax.Procurorii au cerut şi anularea suspendării pedepsei din dosarul Referendumului în cazul liderului PSD.

 

În ceea ce îi priveşte pe Liviu Dragnea, Floarea Alesu şi un alt inculpat, D.N.A. a cerut pedepse orientate către mediul prevăzut de lege:7 ani şi 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu şi 2 ani şi 6 luni pentru fals.

Referitor la Liviu Dragnea procurorii au cerut să se constate că faptele judecate sunt concurente cu cele pentru care a fost condamnat în dosarul Referendumului.

 

În cazul altor 3 inculpaţi D.N.A. a cerut pedepse orientate spre minim 3 ani pentru abuz în serviciu şi 6 luni pentru fals intelectual. Pentrutoti cei vizaţi în dosar s-au cerut pedepse complementare.

În cazul celor care au cerut procedura simplificată procurorii au cerut închisoare cu executare  pedepsele orientate spre minimum stabilit de lege, respectiv pentru Adriana Botorogeanu, Anisa Stoica şi Nicuşor Gheorghe.

Liviu Dragnea a participat la şedinţa de judecată, acesta fiind ultimul termen din judecata de fond.

 

Marius Vasilică

1 COMENTARIU

  1. Il mustra politzaiul pe hotz…
    ” Maaaa… de ce furi maaa… ?! Pai… cum de ce do’m saf.. pentru ca- s roman . Biiiine maaaa… da io nu-s roman maaaa … si de ce nu fur …. ? No…no do’m saf… pe dumeata inca nu ti-o prins … ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here