Procurorii despre cazul de omor din Coșbuc: Victima a fost abandonată de inculpat și a decedat prin incinerare

615

Adolescentul acuzat că l-ar fi ucis, săptămâna trecută, pe Radu Târnovan, angajat ca paznic la o firmă de prelucrare a lemnului din comuna Coșbuc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor, după ce  cei doi s-au luat la bătaie, paznicul a ajuns pe banda transportoare și de acolo în cuptorul centralei, unde a ars de viu.

A doua zi după ce a comis fapta, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

 

Claudiu Mureșan, în vârstă de 17 ani, din comuna Coșbuc, este acuzat de omor, după ce pe data de 1 august ar fi ucis un consătean. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, tânărul, în timp ce se afla în incinta unei firme de prelucrare a lemnului din comună, a avut un incident violent cu Radu Târnovan, angajat acolo ca paznic, care a căzut pe banda transportoare a materialului lemnos și a ajuns în cuptorul încins al centralei termice.

Victima a fost abandonată de inculpat și a decedat prin incinerare„, precizează procurorii.

A doua zi după incident, Claudiu Mureșan a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri, magistrații de la Tribunalul Bistrița-Năsăud au admis propunerea înaintată de procurori, de arestare preventivă pentru 30 de zile a adolescentului.

Conform surselor gazeta de Bistrița, inițial tânărul și-a recunoscut vina, dar ulterior a revenit asupra declarației sale și susține că este nevinovat.

În cauză, cercetările vor continua pentru lămurirea tuturor împrejurărilor legate de săvârșirea faptei și atragerea răspunderii juridice„, se mai precizează în comunicatul parchetului.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here