Problemele Centurii de Sud au ajuns la MDRAP! Crăciun Silivan cere intervenția ministerului pentru stoparea derapajelor municipalității

395

 

Bistrițeanul Crăciun Silivan, cel care se războiește cu primarul Ovidiu Crețu care ține morțiș să realizeze varianta de ocolire a municipiului pe la sud de municipiu prin Pădurea Codrișor, a transmis, recent, Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), o petiție, în care atrage atenția că acest proiect nu trebuia introdus în Planul Urbanistic General (PUG) întrucât este un proiect național, nu este declarat de utilitate publică și în prezent, necesită aplicarea OUG 49/2017.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

3 COMENTARII

  1. Io propun sa-l puneti primar pe acest ” Gica Contra ” … ca dupa cat se vede… Bistrita se ” invarte ” in jurul lui , fiind mai ” tare ” decat isusi primarul ales oficial .
    ” Asta… ” o sa piara facand plangeri civile si penale, impotriva la toata lumea !
    Domnule primar, faceti domnule ce aveti de facut si lasati-l sa ” urle ” singur… ca ” lupii la luna noua ” , ca nici Centura Bistrita Nord n-a fost facuta benevol… dar comunistii au stabilit ca acolo trebuie facuta si … S-A FACUT … chiar daca au dat in balbaiala ” Gica Contra ” si pe ea astazi circula foarte bine , absolut toate ” culorile ” si marimile de masini ! ! !

  2. cititor comunist nu cunosti nimic despre traseul prost ales si cotarca de bani care se cer pentru a face ceva pe un teren instabil. de dragul de a face ceva numai sa fie facut nu mai merge. ho !

  3. Draga ” ecologistule ” sa sti ca nu-s „comunist ” ci sunt un bistritean ca si dumneata , care constata faptul ca de la Revolutie incoace, exista o ” grupare ” … care s-a transformat in ” Gica Contra ” la orice este proiectat util pentru Bistrita ( si nu numai ) .
    Si taica-mio ( sa-i fie tzarana usoara ) a fost unul ca ei , care a reclamat si s-a judecat cu toata lumea , pana a murit si a primit de la Dumnezeu, exact ce a dorit si pentru ce s-a luptat cu ” toata lumea ” , neascultandu-mi sfatul si purtand un „razboi” pierdut din start . Asa a inteles EL ca trebuie facut si a murit, reclamand ci contestand pe toata lumea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here