Premierul României, Florin Cîțu, a luat decizia de a o numi pe Mara Mareș consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Decizia a apărut marți în Monitorul Oficial.

Mara Mareș, devenită celebră după ce a întrebat în direct la o televiziune de știri „Este dovedit că domnul Beuran că chiar salva vieți?” și mai puțin prin activitatea parlamentară, va trebui să fie pe veci recunoscătoare tatălui său, consilier judeţean în Braşov, dar mai ales cartofilor care au făcut-o ceea ce este, scria Jurnalul Național.

Ea este fiica consilierului judeţean Ioan Mareş, lider al PNL Făgăraş.

Consilier judeţean PNL şi fost preşedinte PDL Făgăraş, Ioan Mareş este un important cultivator de cartofi. În 2006, punea bazele firmei Cartof de Făgăraş- Grup de Producători SRL, alături de alţi cultivatori, iar anii trecuți declara venituri din vânzarea tuberculilor de 150.000 lei. În mod curios, este prima dată când declară veniturile obţinute din vânzarea cartofilor, dacă urmărim declaraţiile sale de avere din ultimii ani. Şi nu e singura curiozitate din scriptele asumate de Ioan Mareş. Pentru un afacerist atât de avut, este absolut remarcabil faptul că Ioan Mareş nu a avut niciodată datorii la bănci. Practic, tatăl Marei Mareş a lucrat toată viaţa numai cu bani cash, mai scria presa locală, conform Flux24.

Supranumită Prințesa Cartofilor, Mara Mareș nu a mai prins un post de parlamentar. Ea a fost alungată din filiala Brașov și a sperat că va obține un mandat la București, ceea ce nu s-a întâmplat.

Citește și: Membru fondator USR demisionează, deciziile se țin lanț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.