Prinși în flagrant pe când exploatau ilegal prundiș

490

Doi bărbați din Budacu de Sus au fost prinși de polițiști în timp ce exploatau ilegal prundiș din albia unui râu. Cei doi s-au ales cu dosar penal și mai mult decât atât vor trebui să plătească și prejudiciile aduse statului. 

 

Doi bărbați din localitatea Budacu de Sus au fost prinși în flagrant de către polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice împreună cu polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale, în timp ce excavau ilegal prundiș în zona pârâului Budac, folosind un utilaj de tip buldoexcavator.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoanele în cauză nu dețin permis sau licență de exploatare, neavând achitate redevențele către statul român„, precizează reprezentanții IPJ BN.

Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit de către Agenția Națională de Resurse Minerale – Compartimentul de Inspecţie Teritorială pentru Resurse Minerale Bistriţa- Năsăud.

În cauză, se efectuează cercetări pentru executarea de activități miniere fără permis sau licență.

1 COMENTARIU

  1. Super tare actiunea Politiei Romane. Au umflat doi amarati care luau pietris din apa… Doar de barosanii cu balastiere care lucreaza toata vara in Somes si Sieu nu se leaga nimeni…Oare de ce ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here