Un bărbat din Bistrița a sesizat prin 112, în noaptea de 16 spre 17 mai, faptul că, pe camerele de supraveghere amplasate în zona a două lacuri pe care le deține în localitatea Nușeni, au fost surprinse imagini în care două persoane aflate într-o barcă, au întins mai multe plase de pescuit, fără acordul său.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 54 de ani din Petru-Rareș și un tânăr de 21 de ani din Țaga, județul Cluj, precum și un autoturism parcat în apropierea lacurilor.

„În urma controalelor efectuate, polițiștii au descoperit în autoturism mai multe obiecte de îmbrăcăminte folosite la pescuit, iar în  portbagaj, o pompă folosită la umflarea bărcilor gonflabile. 

Totodată, în apropiera lacului, pe marginea drumului, au fost descoperiți mai mulți saci cu pește ( aproximativ 57 de kilograme, în valoare de 1.700 de lei), plase de pescuit, precum si o barcă gonflabilă”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.