Un tânăr bistrițean în vârstă de 26 de ani cu mandat de închisoare a fost întâmpinat de polițiștii bistrițeni la Vama Petea.

Polițiștii sătmăreni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au intervenit ieri în jurul orei 12:30 asupra cazului unui bistrițean oprit de polițiștii de frontieră în Vama Petea. Acesta trebuia să fie după gratii, având un mandat de închisoare cu executare de un an și două luni.

Fiind verificat de oamenii legii, în timp ce aștepta să intre înapoi în România, au observat că bărbatul avea mandat de închisoare, iar pedeapsa de un an și două luni trebuia să fie săvârșită, însă bărbatul de 26 de ani nu s-a supus deciziei legii și a încercat să scape basma curată.

Deasemenea, tânărul a fost condamnat la închisoare cu executare de către autoritățile din Cluj în data de 5 aprilie 2022.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat un cetăţean român pe numele căruia era emis, de către autorităţile din județul Cluj, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Marți, 26 iulie a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în județul Bistrița-Năsăud. Cu ocazia formalităţilor de frontieră, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în data de 5 aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către autorităţile române, fiind condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulației. Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, declară IPJ SM, conform Vasile Dale.

Sursă: bistriteanul.ro

Citește și: Guvernul Ciucă a revenit la purtarea măștii de protecție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here