Un bărbat din Cristeștii Ciceului s-a ales cu dosar penal pentru trafic de droguri, după ce a fost oprit de polițiști și s-a descoperit asupra sa și în autoturismul pe care îl conducea, substanțe interzise.

Polițiștii Compartimentului Rutier, din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit, luni, pentru control un autoturism care circula pe Drumul Național 17, pe raza localității Cristeștii Ciceului.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la volan a fost identificat un bărbat de 34 de ani din Cristeștii Ciceului. În urma controlului corporal, dar și al autoturismului, polițiștii au descoperit 20 de plicuri care conțineau substanțe de culoare albă-cristalină și 32 pastile de culoare albă, susceptibile a avea efecte psihoactive. Totodată, au mai fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 38 de plicuri goale de tip ziplock, 2 telefoane și o tabletă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.