Prins cu „cioara vopsită”! Un tânăr din Teaca, cercetat pentru uz de fals

426

Un tânăr din comuna Teaca este cercetat de polițiști după ce a fost prins conducând un autovehicul care avea certificatul de înmatriculare falsificat. Dacă pe document era menționat faptul că verificarea tehnică este valabilă până în martie anul viitor, oamenii legii au descoperit că de fapt inspecția tehnică expirase în februarie anul acesta fără a mai fi reînnoită, conform legii.

 

Un tânăr din comuna Teaca este cercetat de polițiști pentru uz de fals, după ce la finele săptămânii trecute a fost depistat folosind un certificat de înmatriculare completat cu date false.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 15 noiembrie a.c., fiind oprit în trafic pe raza orașului Beclean, un tânăr de 20 ani, din Teaca, a prezentat pentru control un certificat pe care era trecută următoarea dată a inspecției tehnice periodice ca fiind 28 martie 2019.

Fiind efectuate verificări în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca având inspecția tehnică periodică expirată din data de 28 februarie a.c., iar certificatul de înmatriculare prezentat are aplicată ultima rubrica în care se menționează data următoarei inspecții tehnice în fals„, arată IPJ BN într-un comunicat.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here