Primul vehicul sută la sută electric la Rombat

416

Primul vehicul Dacia Logan 100% electric, produs în cadrul colaborării cu firma Prime Motors București, a ajuns, marți, la Bistrița. Vehiculul va fi prezentat bistrițenilor în cadrul unui program de promovare ce va fi derulat pe piața locală în perioada următoare, anunță reprezentanții companiei bistrițene Rombat.

Este un pas important pentru marca Rombat atât în dezvoltarea de noi baterii pentru vehiculele electrice cât și în domeniul de stocare a energiei, ceea ce asigură un viitor important pentru companie”, declară directorul general Ioan Repede.

Pe 20 iunie, Rombat a preluat 35% din acțiunile companiei Prime Motors Industry SRL București. Potrivit reprezentaților Rombat, această firmă este specializată în producția de baterii Li Ion și vehicule electrice și va fi un incubator de tehnologii de baterii noi pentru întreg grupul Metair.

Rombat este parte a grupului sud-african Metair Investments Limited, al treilea producător de pe piață de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here