Primarul Vasile Laba, în vizorul DNA, din motiv de… gunoi de grajd! În actele proiectului, e mizerie cât casa, după ce s-au mutat terenuri din pix

2371

Probleme mari pentru primarul comunei Bistriţa Bîrgăului Vasile Laba, din cauza proiectului implementat de administraţia locală pe care o conduce cu privire la amenajarea unei platforme a gunoiului de grajd pe un teren despre care un localnic, Nicolae Turja, susţine că îi aparţine. Procurorii DNA au intrat pe fir, în condiţiile în care administraţia locală ar fi recurs, se pare, la falsuri pentru amplasarea obiectivului pe terenul respectiv. Potrivit informaţiilor noastre, pe lângă primarul Vasile Laba, vizat de anchetă este şi expertul Ovidiu Bruj, care a mutat terenurile pe hârtie, dintr-o parte în alta, ca să dea aparenţa legalităţii documentelor.

 

NiculaieTurja susţine că Primăria Bistriţa-Bîrgăului apare ca proprietar în acte pe un teren din zona Simegea, care a aparţinut părinţilor săi. După decesul acestora, terenul a fost împărţit între fraţi, fără însă să fie făcute modificările de rigoare în Cartea Funciară, adică practic terenul figurează pe părinţii fraţilor Turja. O parte din terenul în cauză a ajuns în posesia unei nepoate a lui Nicolae Turja, care, la un moment dat, l-a vândut unui pădurar din comună, contra sumei de 2.300 lei. După o perioadă de timp, pădurarul l-a înstrăinat, prin donaţie, Primăriei Bistriţa-Bîrgăului.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

14 COMENTARII

 1. Stati linistiti ca la cum vor sa schimbe legile nu pateste nimic. Va putea sa-și treaca si pădurea Comunei pe numele lui. Oricum e ă lui si a lui nașu lui Ciopa care a fost prins cu zeci de cioate cu ciocane false si nu pateste nimic, mai mult continuă cu aceași activitate.

 2. Neregulile găsite de curtea de conturi ni vrea DNA sa le vadă. Contractele facute cu nasu si abuzurile pe banu public. Drumurile cu cariera de piatra furate de la familia Prasca si muleeeeee şmenuri de zeci de ani

 3. În schimbul terenului, Laba ia dat la padurar o partida in CORCA de 300 mc.lemn, partida dată soției padurarului pe persoana fizica, din proprietatea comunei BISTRITA BARGAULUI. În urma controlului s-a constatat că s-a tăiat 400mc. Acesta a făcut dupa cum il taie capu. Asa ca donația e de ochii lumii. Se tine smecheras acest individ zis LABA. E putred de bogat. Rusine de PRIMAR.

 4. Dar pe domnul Pop Mihai de ce nu_l ia nimeni la puricat?Aaaaaaa……..uitasem,domnul Codarean tine dosarul sub masa ca sa poata ajunge in fruntea Ocolului Silvic Bis.Barg.Prejudiciul de 1,5miliarde e deja prescris dupa folosirea ciocanului prin aproape toate cantoanele.Mai are un pas si deja e sef de ocol.Isi merita functia domnul Pop ca planuri are mari de tot,asa se lauda pe la Gicutu Moldovan.Zice ca se scutura de toti care i_au stat in fata,si ca de primarul il doare in cot ca daca face regie nu_l mai poate comanda.Spune ca deja are sediu aprobat de consiliul local si nu mai conteaza prejudiciul .Oare cei din primarie sunt legati la ochi sau sunt chiar atat de prosti de bubuie?

 5. Nu cei din primărie sunt complicii lui!!! Pentru ca la mine in curte nu faci tu ordine daca nu-ti dau voie. Mie mila de săracu LABA ca a rămas si fara permis ieri. Sunt curios daca se descurcă si îl ia inapoi.

 6. Laba stie de absolut tot. Bai POLITICA ti se pare normal ca avocatu primariei sa de-a tot primăria si consiliu local in judecata? Numai niste fraieri cred ca Laba nu-i in spatele acestor manevre. De toata ilegalitate aceasta vor răspunde consilierii care au votat în necunoștință de cauză.

 7. Singura ta grija asta „fara politica” care faci parte din clanu Tacal si hotii padurirlor din Bistrita Bargaului, se stie bine ca sunteti o caracatita , de cand si-a depus Pop candidatura pt regie este cum sa fie luat Pop la puricat si ce minciuni sa scorniti sa sa-i transmiti primarului in asa fel sa-l puneti pe Pop in umbra. Si primaru povesteste ca tot ce vreti voi este sa-l faceti sa renunte si sa-l terminati. Din fericire este un Dumnezeu mai presus de voi.
  Nu barfele conteaza.Adevarul. Si stie toata lumea ca-i sapati groapa neincetat la Pop. Si prejudiciile de care vorbiti sunt ale voastre si fac parte din groapa sapata de voi in care sa pice el. Au aparut fix dupa ce si-a depus candidatura. De asta stati la panda la sertarele politiei.
  Si stiti de ce faceti asta? PT ca vi-i frica ca ramaneti fara cascaval.(Adevarul doare……..stiu).
  Comuna merita un sef de ocol care sa faca curat de hoti si incompetenti. Din pacate Pop ii prea bun si de omenie si nu o va face chiar daca voi muriti de frica. Si de grija lui.
  Mai uitati-va si in SUS cand urla rautatea si ura din voi. Pana la urma pt asta dam socoteala.
  In urmatorul comentariu rautacios pe care il faci , dupa ce termini de vorbit de rau hai spune-mi 3 lucruri bune despre tine.

 8. Dapoi pe Pop asta nu—l lauda nimeni in satul asta?Daca—i asa gunoier dati—l dracului deoparte, ca un sef de ocol trebuie sa stea cu capul sus intre oameni,dapoi pe asta nu—l vede nimeni.Asta cu cati o avut tangenta pe toti i—o fraierit.Are creca numa pe padurarul ala cu mustata din mureseni prieten,ca si ala prinde bonzari si vorbeste prin Bridireasa ca are cativa la care le rupe gatul cand e Pop sef.Cred ca a feri Dumnezeu sa ajunga niste cufuriti de astia la carma comunei noastre.

 9. Si daca îl laudă pe Pop tu nu ai urechi să auzi ca esti un martalog din clanul TACAL care scrii să sune ca nu ai altceva de lucru si in cap numai humă. Scrie ce vrei si de cine vrei ca tot un nenorocit esti.De oameni ca tine trebe sa se scape comuna băi om curat si gospodar pestriț la mațe si frate cu satana.

 10. Pe ăștia LABA îi ajută si le da curaj. Mi se pare iesit din comun ca un Primar sa accepte ca un individ ca acesta să de-a in judecata primaria.

 11. Cum e Turja asa e si Pop,adica doi gunoieri cu acelasi caracter care toata viata au umblat doar cu reclamatii si nu au facut un bine la nimeni niciodată.Am avut neplacerea sa—i cunosc pe amandoi.Amândoi valoreaza cat au valorat ungurii pentru Basescu,adica un rahat acoperit de un brusture.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here