Primarul Ovidiu Crețu refuză să pună în aplicare o decizie definitivă a Curții de Apel Cluj

383

După ce a ignorat opinia publică de nenumărate ori, primarul Ovidiu Crețu trece la un alt nivel și ignoră până și deciziile date de Curtea de Apel Cluj. Este cazul unui teren de sport situat în Subcetate, care a fost amenajat în anul 2015, fără să se țină cont de dorința și acordul vecinilor. Judecătorii de la Cluj au dat dreptate vecinilor, care n-au fost întrebați de sănătate.

 

Primarul Ovidiu Crețu pare să funcționeze după propriile reguli. După propriile reguli pare să conducă și Primăria Bistrița. Vedem asta cu ultimele decizii luate, printre care și realizarea pârtiei de schi, a centurii ocolitoare sau modernizarea Pieței Centrale, care au atras dezaprobare și chiar protestul bistrițenilor. În ciuda protestelor oamenilor, primarul Ovidiu Crețu nu se abate nici un milimetru de la drumul său și continuă cu proiectele pe care le consideră foarte bune pentru acest oraș.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

Andreea Moldovan

1 COMENTARIU

  1. Uitati cum este in America: Toate casele de locuit, sunt organizate pe „cartiere ” ( Subdivise … ) unde permanent, trebuie ” sa se auda musca cum zboara prin aer , albinele cum polenizeaza plantele si pasarelele cum ciripesc „. Acolo, nimeni nu are voie sa urle, sa strige, sa zbiere, sa joace fotbal, sa dea muzica tare,… adica acolo este ” resedintza ” . Pentru copii, sunt locuri de joaca special concepute… ” pentru copii ” .
    In rest, toate activitatile curtural-educative, se desfasoara inafara „Subdivisse-lor ” … in locuri special amenajare, iar activitatile comerciale, la Moll-urile din zonele comerciale special concepute si amplasate , tot dinafara zonelor de locuit … astfel incat locurile cu „rezidente ” sa nu fie deranjate absolut cu nimic si de catre nimeni .
    La noi… toata lumea ” se c.a.ca-n ” cap la toata lumea, toata lumea isi arunca gunoaiele unul in capul celuilalt, toata lumea urla tzipa, zbiara si deranjeaza pe toata lumea… etc. etc. etc. ptr ca ” este democratie ” ( cica ) , numai ca inca nau invatzat ce-i aia … ” democratie ” , iar constructiile se fac total haotic si aiurea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here