”Câte sunt pe lumea asta, majoritatea îi aparţin primarului!- vorba cântecului”. Noi nu spunem exact aşa, dar e clar că edilul Moniţa din Romuli satură mai multe guri din neamul său. Dacă nu le satură le protejează şi împreună cu ele, conduce zona. Spre exemplu, finul lui a tras cu arma în nenumărate rânduri, însă nu i-a făcut nimeni nimic pentru că de fiecare dată a fost scos de către naşul lui, din belele. Vorbim de Dancs Constantin. Şi dacă e să o luăm pe aia dreaptă, şi fratele lui ”Consti” s-a apucat de acest sport.

Acesta a fost reclamat că ar fi tras cu pistolul în faţa unui local, dar aici nevoia de a fi scos din belea era mai mare, pentru că, acesta este voluntar în Romuli pentru situații de urgență, un fel de pompier dar fără pregătirea profesională în domeniu.

Revenind la Dancs Constantin, acesta a provocat o grămădă de scandaluri, a împuşcat câinele unei bătrâne care stă în apropiere de el, şi de această dată domnul primar a fost cel care a intervenit şi a vorbit cu femeia să nu depună plângere! Sincer, aici îi dăm titlul de împăciuitor, domnului Moniţa, dar i-l retragem pe loc, pentru că gestul lui înseamnă nu doar să protejeze o rudă, ci un om ce se plimbă cu arma încărcată pe unde îi e placul.

Şi pentru că ne-am documentat, şi sursele sigure ciripesc, am aflat că singurul motiv pentru care Moniţa îi scapă pielea lui Dancs, e că cel din urmă îl are la mână cu anumite ilegalităţi comise de edil.

Oare care dintre ele să fie? Pensionarea anticipată a tatălui? Bani luaţi pentru neamuri din bugetul comunei şi alocaţi prin Ocolul Silvic? Conflictul de interese? Concesionări preferenţiale?

Noi îi transmitem edilului să stea liniştit că nu doar Dancs ştie de ilegalităţile mai sus menţionate.

 

ACESTA ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here