Primarul comunei Prundu Bârgăului „se dezvoltă” în cea mai nouă staţiune, prin intermediul nevestei! Din zonă nu lipseşte nici naşul Hoalbă

1714

Doru Crişan continuă să îşi dezvolte afacerile, cu ajutorul nevestei sale, care a rămas, cel puţin oficial, la cârma acestora. Primarul de pe Valea Bârgăului se pregăteşte să bage bani în noua staţiune Colibiţa, unde vrea să ridice o pensiune agroturistică.

 

Spiritul antreprenorial al lui Doru Crişan, primarul comunei Prundu Bârgăului, nu poate fi contestat. Acesta a venit din mediul privat la cârma comunei Prundu Bârgăului, însă nu şi-a abandonat afacerile. La cârma lor a rămas soţia sa, Daniela, care administrează White Wings DDC, o societate comercială care are, printre altele, şi o profitabilă sală de nunţi situată în Prundu Bârgăului. Cum afacerile merg de duduie, edilul s-a gândit să se extindă şi să investească tocmai la Colibiţa. Luna aceasta, White Wings DDC a început să solicite autorizaţiile necesare la Agenţia de Protecţie a Mediului, pentru construirea unei pensiuni agroturistice în Colibiţa.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

Andreea Moldovan

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here