Primăria orașului Sângeorz-Băi intenționează să achiziționeze un imobil, să îl reabiliteze și să îl transforme într-un cămin pentru persoane vârstnice, a anunțat primarul orașului-stațiune, Traian Ogâgău.

Potrivit primarului Traian Ogâgău, propunerea de a achiziționa clădirea a venit chiar de la locuitorii orașului.

La sugestia multora dintre dumneavoastră și vă mulțumesc pentru asta, am început demersurile pentru achiziționarea din fonduri proprii a acestei clădiri din stațiune, clădire care se pretează perfect pentru un centru pentru vârstnici. Este foarte important pe viitor să ne gândim la cei rămași singuri și să avem grijă de ei, cum și dânșii au avut grijă de noi la rândul lor”, a precizat primarul Traian Ogâgău.

O echipă a Primăriei Sângeorz-Băi a văzut deja clădirea și urmează să facă o evaluare în vederea cumpărării acesteia.

Administrația locală din Sângeorz-Băi speră că suma necesară achiziționării imobilului va fi aprobată într-o viitoare ședință a Consiliului Local .

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui data o lege, prin care absolut toate Consiliile Locale, sa fie obligate sa cumpere ori sa construiasca astfel de imobile, impreuna cu bisericile din zona , unde batranii din zona sa aiba posibilitatea de internare acolo , cu suportarea de catre stat a cel putin 50% a costurilor , ca in general aproape toti batranii nostri ramasi singuri si neajutorati, au o pensie de ” ra.hat ” si sunt destul de longevivi , neputand sa se intretina singuri .
    Lasati singuri, ati vazut cate accidente s-au produs din cauza acestora, care senili si nim.urugi fiind isi uita gazele deschise, uita focul aprins, folosesc aparate electrice improvizate etc. etc. etc. si vecinii lor trebuie sa suporte tot ceea ce se intampla, ca… ” prinde orbul si scoate-i ochii ” … n-ai pe cine da vina si pe cine trage la raspundere penala si materiala dupa …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here