Primăria Bistriţa, oarbă la nevoile localnicilor din Slătiniţa! Oamenii nu au reţea de apă şi canalizare, dar primesc teren de sport şi parc

87

Din bani europeni primarul Ovidiu Creţu doreşte să investească într-un parc, un teren de sport şi modernizarea căminului cultural în localitatea ce aparţine de municipiul Bistriţa – Slătiniţa, în care mulţi dintre locuitori nu au apă şi canalizare.


Primăria municipiului Bistriţa nu face eforturi pentru a accesa fonduri necesare extinderii sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în localitatea Slătiniţa, astfel încât locuitorii din această zonă defavorizată să beneficieze de serviciile necesare pe acest segment. În schimb este preocupată de două proiecte în valoare totală de un milion de euro, care vizează amenajarea unui parc, a unui teren de sport şi a căminului cultural.

Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

1 COMENTARIU

  1. No ma… stati o tzaruca… la rand . La „tzara”… vreti apa si canalizare, in timp ce in Unirea si Viisoara care-s alipite de Bistrita de nici nu mai sti unde incepe si se termian una sau cealalta… sunt destule strazi vechi de cand Bistrita ( nicidecum nou noutze facte de imbuibatii neamului ) care n-au nici macar iluminat public, desi-s la drumul principal, dara-mi-te ce pretentii aveti voi … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here