Pârtia de schi Cocoș din Complexul Wonderland, amenajată de Primăria municipiului Bistrița cu bani proveniți dintr-un împrumut, va fi deschisă pentru prima dată de la debutul sezonului rece 2019 – 2020. Însă, bucuria iubitorilor sporturilor de iarnă va fi doar pe jumătate, asta deoarece pârtia va fi deschisă doar parțial.

”Primăria municipiului Bistrița anunță că după parcurgerea formalităților de autorizare a instalației de transport persoane – teleschi stabilită pentru data de 16.01.2020, este programată deschiderea pârtiei mici de pe Dealul Cocoș.Îi așteptăm așadar vineri, 17.01.2020 pe iubitorii sporturilor de iarnă, în special pe copii și pentru cei dornici să învețe să schieze. Pârtia mică are o lungime de circa 300 de metri și este deservită de instalația de telescaun instalată în vara anului trecut”, precizează administrația locală din Bistrița.

Pârtia va fi deschisă zilnic, în intervalul orar 09.00 – 16.00, iar tarifele de acces sunt următoarele:

  • adulți: 30 lei / persoană / zi;
  • tineri între 14 – 18 ani și studenți: 20 lei / persoană pe zi;
  • copii între 6 – 13 ani: 20 lei / persoană / zi;
  • seniori (+65 de ani): 20 lei / persoană pe zi.

Primăria municipiului Bistrița mai precizează că se fac toate pregătirile necesare pentru ca săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia mare de pe Dealul Cocoș, care are o lungime de circa 1.300 de metri și este dotată cu instalații de telescaun și nocturnă.

Trebuie menționat că, de la debutul sezonului rece 2019 – 2020, Pârtia de schi Cocoș nu a funcționat nici măcar o zi. În sezonul 2018 -2019, aceasta a funcționat timp de 14 zile, însă doar cinci dintre acestea au fost întregi.

1 COMENTARIU

  1. Merge ” unul ” cu nevasta-sa la … doctorul ginecolog s-o controleze … ca i se pare lui ca-i ” bai ” cu ea, el fiind plecat prin ” Hevuropa ” la munca … si doctorul dupa ce a ” verificat-o ” … i-a spus … ” pai sa stiti ca ESTE PARTIAL GRAVIDA ” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here