Unul dintre primarii celebri ai României a fost din nou reținut! Este vorba despre primarul comunei argeşene Bradu, Florin Frătică. El a fost reţinut marţi într-un dosar privind comiterea unor infracţiuni în legătură cu campania electorală pentru alegerile locale.

Florin Frătică a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind suspectat de abuz în serviciu, şantaj şi coruperea alegătorilor. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Antonia Diaconu, a declarat că primarul este acuzat că a dat mită pentru a fi votat, respectiv ar plătit votul a doi cetățeni cu câte 50 de lei.

 

Înainte de reţinere, primarul din Bradu a fost audiat timp de mai multe ore la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, în urma unei sesizări formulate de un cetăţean din comună, conform aceloraşi surse.

Edilul reţinut va fi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, urmând ca miercuri procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti să decidă dacă vor cere arestarea lui preventivă.

Stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.