Prietena Cristinei Țopescu a postat pe pagina de Facebook a jurnalistei un fișier audio în care precizează că aceasta avea depresie deoarece avea probleme cu banii și își plătea cu greu utilitățile.

„Numele meu este Diana Maria. De formație sunt jurnalist. Am lucrat Evenimentul zilei, biroul de presă Iași, sub conducerea domnului Daniel Condurache, la Gazeta de Sud si din 2004 am trecut în online. Pe Cristina Țopescu am cunoscut-o în 2015 la primul marș Colectiv care a fost organizat de una din prietenele și vecinele mele, Oana Voicu. Ea se afla printre organizatori. Atunci ne-am cunoscut (…) și a fost un fel de amor la prima vedere, pentru că în momentul în care Cristina a aflat că eu am o boxeriță și o maidaneză adoptată m-a văzut și m-a privit altfel, pentru că așa era Cris”, începe relatarea prietena Cristinei Țopescu, într-un fișier audio postat pe pe pagina de Facebook oficială a jurnalistei.

Aceasta spune că erau vecine și se ajutau una pe cealaltă.

Cristina Țopescu a trebuit să părăsească Antena3, iar la acel moment a primit mai multe oferte de locuri de muncă. După ce a demisionat, jurnalista a crezut că își va găsi o slujbă, spune prietena sa.

„Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulți dintre foștii noștri colegi de breaslă cum plâng la televizor și cum vorbesc despre veleitățile de mare jurnalist ale Cristinei Țopescu. Dacă ați fi considerat-o un mare jurnalist și dacă ați fi iubit-o, ați fi ajutat-o în acești ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-ați promis lucruri, i-ați promis colaborări și, când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeați la telefoane și la mesaje”, mai scrie aceasta.

Cei care i-au promis colaborări, proiecte pentru copii, pentru animale, spații pentru ONG-uri, proiecte care trebuiau să dețină numele „Cristian Țopescu” au fost simple promisiuni.

Cristina Țopescu a reușit să găsească o colaborare la Canal 33, dar se descurca extrem de greu, mai spune sursa citată. O doamnă bolnavă de cancer i-a dat din banii de tratament Cristinei Țopescu să își plătească chiria și utilitățile, mai spune prietena jurnalistei.

„Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căței plus hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilități, benzină și câte un pachet de țigări. Ei nu îi trebuia nimic. Toți banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căței, tratamente. Se vorbește despre o Cristina Țopescu pătimașă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligență scliptoare, dublată de o sensibilitate anume, dar și de duritate si agresivitata. Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reușit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, mai spune aceasta.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in buna pace ! Pacat ca a murit atat de tanara totusi si ca nu avea nici barbat si nici copii, am inteles…
    Vreau sa comentez insa faptul ca astazi, DEGEABA CINEVA MERGE SI SE IMPRUMUTA PRIN BANCI , FACE CASE SI PALATE PENTRU ” PLOZI ” … ca acestia cresc, se duc la scoli si cand ” prind aripi ” … ” zboara ” unde isi gasesc loc de munca si in nici un caz nu le place casa facuta de parinti, locul unde acestia locuiesc, conditiile etc. etc. etc. si ramai pe cap cu aceasta casa, gospodarie si rate prin banci… si patzesti intr-o zi ca biata aceasta nefericita doamna, sa te gaseasca cineva dupa 2 saptamani putred in casa pentru care te-ai sacrificat ca un BOU !
    Va intreb, daca ati vazut undeva vre-o ” pasare „… sau un ” animal ” care face 2 cuiburi , din care unul pentru ea si unul pentru „puii care-si iau zborul ” … ?!
    Asadar, OAMENI BUNI, BETI-VA SI MANCATI-VA BANII… MERGETI IN TABERE, EXCURSII, ETC. DISTRATI-VA SI NU VA FACETI ” CASTELE AICI PE PAMANT ” … CA ORICUM ” PLOZILOR ” VOSTRI NU LE PLACE NIMIC DIN CEEA CE FACETI si ramaneti pe cap cu ele .
    Nu vedeti la TV cati batrani au copii, dar sunt parasiti de acestia si lasati singuri acasa si din cand in cand le trimit doar niste ” euroi ” ( daca le trimit ) , fara sa inteleaga ca ajunge toata lumea la o varsta la care ARE NEVOIE SI DE BANI , nu zice nimnei ca ba , dar nu este suficient si cel mai important este faptul ca AJUNGEM SA AVEM NEVOIE DE UN SPRIJIN FIZIC SI PSIHIC … MAI MULT DECAT DE BANI … , sprijin care nu se poate acorda , daca nu locuim impreuna cu bietii notri arinti si daca doar le dam cate odata… din cand in cand … cate un telefon si vorbim cu ei 1-2 minute !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here