Bogdan Ivan Gruia, deputat al PSD Bistrița-Năsăud, a făcut publice o serie de postări prin care ne informează despre noi proiete și întâlniri.

Acesta a participat recent la o întâlnire în comuna Șieu cu cei din Organizația locală PSD și a ținut să le mulțumească pentru primirea călduroasă de care a avut parte. Deasemenea, l-a felicitat pe viceprimarul Ioan Albuț pentru alegerea în fruntea organizației locale.

În cadrul întâlnirii, Bogdan Ivan Gruia a transmis că vor duce la capăt proiecte concrete pentru comuna Șieu. Proiectele prevăd: rețeaua de apă și canalizare și un nou sediu pentru Primăria comunei.

Tot în aceeași zi, a avut întâlnire și la Mărișelu, alături de colegii săi ai echipei PSD. Aici, au vorbit despre proiectele actuale de dezvoltare ale comunei dar și despre noile planuri pe care le au în vedere pentru comunitatea din Mărișelu. Fiind vorba despre o întâlnire politică, au avut loc și conferințele de alegeri la organizațiile PSD, TSD, OFSD și seniori. A ținut să le mulțumească și lor pentru susținerea acordată și deasemenea, să îi felicite pe cei care au preluat funcții în noua organizație.

La fel a procedat și la întâlnirea de ieri din Șieuț, acesta și-a felicitat atât colegii din Organizația PSD cât și pe cetățenii harnici care au modernizat frumoasa comună. Totodată, anunță că vor stabili și alte proiecte pentru Șieuț.

Citește și: Mașina unui bistrițean identificată într-o parcare din Austria: Șoferul era mort

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here