Președintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament

81

Preşedintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament pentru declaraţiile făcute în timpul protestelor. Mai mulţi lideri PSD au cerut comisie specială care să analizeze în ce măsură mesajele pe care ei le consideră iresponsabile au dus la escaladarea violenţelor.

Social-democraţii susţin că Iohannis a provocat divizarea societăţii pentru a câştiga capital electoral, conform antena3.

2 COMENTARII

  1. … da… si sustinut de Rares Bogdan – trambitzaul de la Realitatea TV, impreuna cu mas.cari.ciul – limba lata de Oreste Teodorescu , care ar trebui anchetati pentru organizarea si coordonarea din „platou”… a tentativei de lovitura de stat cu acest protest „diaspora” neutorizat, la care cei de la USR, PNL si PMP, nu le pute gura decat a … ” usturoi „…

  2. N-o sa mearga… ca trebuie mai intai ” sa se dumireasca, sa citeasca bine citatia/invitatia… s-o priceapa… sa se documenteze daca , ce si… cum ” … si apoi s-o tot lungeasca, sa intrebe CCR-ul daca , ce si cum… pana i se expira mandatul . Nu v-ati prins de felul cum procedeaza dl.presedinte ? Chiar d.lui a spus-o la TV… cum face, cum procedeaza la absolut toate ” miscarile si actele ” care sunt „amanate ” de la cei aflati in alte guverne decat ” al domniei sale ” … ???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here