La Spitalul Județean de Urgență Bistrița se construiește una dintre cele mai moderne Unități de Primiri Urgențe (UPU) din România, iar potrivit președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, lucrările ar putea fi finalizate în primăvara anului viitor. 

Având în vedere cum merg lucrările la Unitatea de Primiri Urgențe, în primăvara anului viitor, sperăm că activitatea se va muta în “casă nouă”. Între timp și heliportul va fi gata și putem spune că Spitalul Județean de Urgență Bistrița poate să ofere îngrijire, tratament și un act medical de înaltă calitate pentru pacienți. Așa cum am mai precizat, UPU va fi una dintre cele mai moderne din țară și ținând cont de situația pandemică, mă bucur nespus de mult că pacienții vor beneficia de cele mai bune condiții de intervenție medicală. Însă, investițiile în sănătate vor continua! Mulțumim tuturor cadrelor medicale, fără de care toate aceste lucrări și dotări ultramoderne, nu ar avea cu adevărat utilitate”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Investiția în reabilitarea, modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița se ridică la circa 2 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here