Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte astăzi cu preşedintele Comisiei Europene la Bruxelles

58

Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte astăzi cu preşedintele Comisiei Europene Jean- Claude Juncker, la Bruxelles. 

 

În cadrul vizitei sale la Bruxelles, premierul Dăncilă are programate discuţii cu Phil Hogan, comisar european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Corina Creţu, comisar european pentru politică regională, şi cu Gunther Oettinger, comisar european pentru buget şi resurse umane, potrivit Agerpres.

Vizita efectuată la Bruxelles de către premierul Dăncilă are ca scop intensificarea dialogului Guvernului României cu instituţiile europene, în perspectiva preluării de către ţara noastră a Preşedinţiei Consiliului UE, de la 1 ianuarie 2019.

„Înaltul oficial român va reitera angajamentul ferm al autorităţilor române de a asigura un mandat de succes, va evidenţia obiectivul României de a contribui, de o manieră constructivă, la definirea şi promovarea interesului comun european, la asigurarea unităţii şi coeziunii între statele membre, precum şi la reapropierea cetăţenilor de Uniunea Europeană”, conform Executivului, menţionează Agerpres.

De asemenea, vor fi abordate aspecte prioritare ale agendei europene, cu accent pe politica de coeziune şi politica agricolă comună.

1 COMENTARIU

  1. Sper sa-si ia cu domnia sa consilieri bine pregatiti, ca altfel iara scoate o „paseriche ” pe guritza aia a dumneaei de ne face de toata ca(ca)fea-ua !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here