Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, s-a vaccinat împotriva CoVid-19. „Este șansa reală de a ne recâștiga viețile, de a ne reapropia de cei dragi”, a transmis Dolha, care îi îndeamnă totodată pe bistrițeni să respecte în continuare regulile sanitare.

  „Îmi doresc foarte mult să reintrăm în normalitate și știu că acest gest al vaccinării este cel mai important pas! Am așteptat cu toții să apară vaccinul anti-CoVid-19, ținând cont de toate cele întâmplate în ultimul an. Campania de vaccinare este șansa reală de a ne recâștiga viețile, de a ne reapropia de cei dragi.Sunt foarte mulțumit de personalul din cadrul centrelor de vaccinare. După luni de muncă asiduă, în prima linie în lupta cu combaterea pandemiei, acum îi rog să mai facă încă un gest de forță și să sprijine campania de vaccinare. Le sunt, ca întotdeauna, recunoscător pentru eroismul dovedit de toți acești profesioniști alături de care vom ieși învingători din lupta cu pandemia. Să nu uităm, totuși, că până ce vom scăpa de lupta cu Coronavirusul, trebuie să respectăm în continuare regulile sanitare recomandate pentru a evita infecția”, este mesajul prefectului Stelian Dolha, pe Facebook

Până pe 19 februarie, în județul Bistrița-Năsăud au fost aduse11.294 de doze de vaccin împotriva CoVid-19, dintre care 10.664 au fost deja administrate persoanelor care s-au programat pentru imunizare.

.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here