Poliţiştii, cu ochii pe vitezomani! S-a circulat şi cu 114 km/h

297

Poliţiştii de la Serviciul Rutier din Bistriţa-Năsăud au reţinut, luni, 15 permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare şi au aplicat peste 180 de amenzi, în valoare de peste 50.000 de lei, în urma unei acţiuni care a avut loc pe DN 17, în colaborare cu poliţiştii din judeţul Suceava. În principal, oamenii legii au vizat pe cei care circulă cu viteză excesivă pe drumurile din judeţ, viteza maximă înregistrată luni, în Bistrița-Năsăud fiind de 114 km/h. 

De asemenea, un bărbat din Nuşeni s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând un moped fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

 

Potrivit unui comunicat al IPJ BN, 15 permise de conducere reținute, luni, de polițiștii bistrițeni. La nivelul județului au fost aplicate peste 180 de sancțiuni contravenționale pentru abateri la regimul rutier.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava  au acționat pe DN 17, pentru reducerea riscului rutier pe raza ambelor județe.

Acțiunea a vizat prevenirea accidentelor de circulație și combaterea excesului de viteză pe drumul național 17, care face legătura între județele Bistrița-Năsăud și Suceava.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate peste 180 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 52.000 lei, din care aproximativ 30 pentru viteză.

Viteza maximă înregistrată la data de 8 ianuarie a.c., pe raza județului Bistrița-Năsăud a fost de 114 km/h.

Față de 15 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru diverse nereguli.

 

 

Tot luni, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au depistat în trafic un bărbat de 46 ani, din Nușeni, în timp ce conducea un moped pe direcția de deplasare Matei – Corvinești, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here