Polițist urmărit și înjunghiat de clanul Cordunenilor în fața spitalului

222

Un poliţist din Iaşi a fost înjunghiat, duminică dimineaţa, de către un individ, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi, într-un club din oraş. Ulterior, acesta a fost urmărit şi înjunghiat în faţa spitalului, potrivit mediafax.ro

Poliţistul ieşean a ajuns la spital, duminică, după ce a fost înjunghiat într-un club. Bărbatul în vârstă de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi se afla in timpul liber, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, a mers într-un club alături de prietena lui.

„Din informaţiile deţinute până în prezent reiese că este vorba despre un coleg care se afla în timpul liber şi care a fost înjunghiat de către o persoană, în urma unei altercaţii. Colegul nostru a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iaşi. Se fac cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru tentativă la omor”, a declarant, duminică, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Medicul Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi spune că bărbatul este internat în stare stabilă.

„A ajuns la noi cu o plagă înjunghiată în regiunea deltoidiană stânga şi temporo-parietală stânga, având şi o fractură de piramidă nazală”, a spus duminică prof.dr. Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit unor surse, angajatul Poliţiei ieşene a fost lovit peste faţă, în club. Ulterior, agentul a luat un taxi şi a mers la spital, iar în faţa instituţiei medicale a fost înjunghiat de către o persoană din grupul cu care avusese conflictul. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 05.00. Poliţistul este fost angajat al Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS).

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că în cazul poliţistului înjunghiat duminică la Iaşi, sunt implicaţi membri ai clanului Cordunenilor, care urmează să fie audiaţi.

„Este vorba de clanul Cordunenilor. Urmează să fie audiaţi. S-a emis mandat de aducere ca să fie aduşi la parchet pentru audieri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

1 COMENTARIU

  1. Pai da mai, ca ministrii lor de resort… le-au luat armele din dotare prin care se pot apara chiar si in timpul liber… asa cum prevede legea de organizare si functionare. La noi, un ordin al unui ministru ( era sa zic … de care … da n-am zis … ) este mai puternic decat o lege, ca printr-un ordin al unui astfel de ministru, s-a dispus „inaplicarea ” acestei dispozitii legale si toti isi pun pistoalele ” la rastel” cand ies din serviciu, nu cumva sa-si impuste soacra ori nevasta ori… efectiv sa nu se impuste oarecareva in .oaie cu el…
    In Romania, tzara se coordoneaza dupa „Ordine ale ministrilor” si nu dupa legi ! Nici nu stiu la ce mai exte nevoie si de Parlament … ca oricum… legile facute de ei, nu se aplica . La noi era suficient Guvernul si atat si ce zice un ministru… aia sa fie !
    Oare cand o sa inteleaga tzara asta ca daca nu-si apara „cainii de la stana ” … si nu le iau ” degatlegaul ” jos… sa-i lase liberi sa actioneze si sa-si faca treaba si nu-i mai pupan ruc pe toti hotzii , talharii si criminalii… niciodata nu va fi securitate si ordine publica ?!
    As avea o satisfactie deosebita sa aud ca au fost impuscati 10-20…50…100 de astfel de tzi.g.ani… si s-a bagat „spaima”-n ei… si ca n-au loc de intors… ori se fac oameni ca toti oamenii de rand, ori sa crape-n ..zda mamii lor cu totzii… , nu „oamenii legii”… si cei care sunt cumsecade si respecta legile statului !
    Maaa… si-n Italia , Spania, Franta, America… etc. etc. mai exista inca destula „Mafie”… dar este totusi ordine si disciplina ca daca nu te supui, imediat fortele publice-ti aplica o „gaura-n ” haina pe care o porti. Nu te impusca pe tine… „nimu.rugul si tembelul” care nu te supui, ci au dreptul sa gauireasca haina pe care , cu nesimtire o porti ! Pe cand si la noi asa ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here