Un număr de 12 sancțiuni în valoare de 7.000 de lei au fost aplicate de polițiștii din Beclean unor petrecăreți. Aceștia se aflau la o cabană din stațiunea Figa.

În după-masa zilei de ieri, 28 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 7000 de lei, pentru organizarea unui eveniment privat. Polițiștii care se aflau în acțiuni specifice de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu Sars-Cov-2 au identificat ieri,  28 noiembrie, la o cabană, un eveniment privat la care participau 12 persoane”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 19-35 de ani, din Lechința și Bistrița, au fost sancționați contravențional de polițiști, cuantumul amenzilor fiind de 7.000 de lei.

IPJ Bistrița-Năsăud atrage atenția că acțiunile polițiștilor pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus continuă și în perioada următoare.

Oamenii legii reamintesc faptul că este interzisă  desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri in spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

1 COMENTARIU

  1. Ma daca i-ai gasi ” claie peste gramada ” la munca campului, la desfundarea unor canale si santuri… la maturat si adunat gunoaiele pe undeva anume… la constructii… etc… ar fi altceva, dar toti ” bou.tzii ” astia ai nostri de pana in 30 de ani, nu-i gasesti numai prin bufete, baruri si fagadaie, la chefuri peste chefuri si la ” intins mana ” dupa ajutoare si pomene la primariile locale .
    Maaaa…. NU AMENZI TREBUIE LA ASTIA, CI ADUNATI SI DUSI FORTZAT LA MACAR 2 ZILE DE MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII … acolo unde primariile au nevoie si au lipsa forta de munca . Aia-i masura cea mai viabila si mai eficace ptr toti ci-o.par.lanii astia pu.tu.rosi si care n-au in cap decat numai ” papica, beuturica… si distractie ” , MUNCA … ” CANCI ” …!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here